Koffie met Leonie

Dinsdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur in de EVEN weken

Villa Sterrenbos voortaan nieuw trefpunt voor Koffie met Leonie

Na de ontmoetingen, georganiseerd door welzijnsorganisatie MeervoorMekaar,  die al plaats vonden in ‘t Kompas en de Oase kan voortaan ook op dinsdagen tijdens even weken, koffie worden gedronken in Villa Sterrebosch aan de Kasteellaan 7 in Wijchen. De opzet is hetzelfde als bij de al genoemde locaties namelijk het in contact brengen van mensen op een ongedwongen en spontane manier zonder lidmaatschap of wat voor verplichting dan ook.

Op dinsdag, 3 oktober 2023 vond de eerste bijeenkomst in de witte villa plaats. De Villa leent zich uitstekend voor dit doel en is centraal gelegen in het centrum van Wijchen waar vooral veel ouderen wonen. Bovendien geeft het interieur van de Villa een echt huiskamergevoel. Nadat iedereen had plaats genomen en was voorzien van koffie, thee en een roomsoes werden de aanwezigen welkom geheten door Herman Peek, voorzitter van de Villa, vervolgens  door Annette Nijhuis, directeur van MeervoorMekaar.

Zij gaven blij te zijn  met de keuze van de Villa voor dit doel, namelijk mensen bij elkaar brengen, niet alleen hier maar ook bij hen thuis en waar dan ook. De Villa was al eerder ontmoetingspunt voor ouderen, door de coronacrisis is dit beëindigd.

Alle aanwezigen zo’n 40 personen, voor het merendeel vrouwen, raakten al spoedig met elkaar aan de praat, accordeonist Leo de Kraai zorgde voor de muzikale omlijsting met populaire meezingers. De vlotte bediening, voor een deel door vrijwilligers zorgde ervoor dat iedereen volop van koffie of thee werd voorzien.

Iedereen is dus van harte welkom!!! De vaste prijs is € 0,50 per kop koffie/thee. Voor elke bezoeker is er iets lekkers voor bij de koffie/thee.

Henk Hutting